Spørgsmål og svar

Generelt

Tinkuy er et tillidsbaseret fællesskab hvor medlemmer kan “træne deres spirituelle muskel” via velafprøvede metoder som fx meditation, yoga, breathwork, bevægelse og meget andet. Her møder du – og samskaber med – andre åbne, venlige, sårbare og stærke mennesker som ønsker fællesskab.

Tinkuy er et ord fra Quechua sproget, som bruges af et nomadefolk der lever i Peru og Bolivia. Det betyder ‘møde’, og bruges til at beskrive det punkt hvor to floder mødes, der hvor to bjerge mødes under jorden, eller mødet mellem to sjæle. 

New Circle Movement er en forening med det formål at tilbyde en støttende struktur der giver fællesskaber adgang til de redskaber de har brug for for at organisere deres aktiviteter og administrere medlemskab. Redskaberne er kontingentadministration og oprettelse og booking af aktiviteter og ressourcer. 

Det gør at fællesskabet kan fokusere på det de er passioneret omkring og overlade disse praktiske ting til New Circle Movement som tilbyder webplatformen.

En del af platformen er en crowdfundingfunktion, som gør at alle medlemmer kan foreslå et projekt (kaldet epicenter) og hvis det får støtte fra minimum 100 andre medlemmer, som tilsammen sætter nok af deres stemmer på projektet, så udbetales en månedlig støtte til projektet, som fx idag Tinkuy får en månedlig støtte.

Alt kontingent der indsamles af New Circle Movement viderefordeles til de projekter som medlemmer finder væsentlige, og resourcer i form af opmærksomhed og økonomi guides derhen.

De stemmer som medlemmer af New Circle Movement modtager er en del af et nyt økonomisk system, som er ved at vinde frem, hvor valutaen tjener det fælles bedste fremfor individuelle kortsigtede interesser. For mere information om dette se denne præsentation afholdt på Christiansborg i november 2017. Her foreningens vedtægter.

For at booke din plads er det blot at klikke på knappen ‘book nu’ i vores aktivitetsskema

Tallet på knappen viser hvor mange point (kaldet ‘blommer’) som du skal bruge for at booke pladsen.

Bemærk at hvis der ikke er en ‘book nu’ knap, så læs i beskrivelsen hvordan du booker, og hvis der ikke står noget beskrevet der, er det blot at møde op og være med 🙂 

Som medlem af Tinkuy får du hver måned et antal point som vi kalder for ‘blommer’. Du kan se hvor mange du har i øverste højre hjørne på tinkuy.dk (på siden med aktivitetsskemaet). 

Pointene bruges til at booke de ressourcer vores fællesskab har (workshoppladser og tider i behandlerrummene). På samme måde bruges vanddråberne i New Circle Movement til at fordele de ressourcer dette fællesskab har (kontingentkroner og opmærksomhed). 

Har du brug for yderligere information er du velkommen til at spørge på tlf 22240542 eller se  dette korte klip, fra en længere præsentation om hvordan pointene fungerer.

Medlemskab

Gå til vores tilmeld-side og find det medlemskab som passer til dig – derefter klik på den grønne knap. Betaling er med kreditkort. Hvis du foretrækker at overføre via en bankoverførsel til reg 8401 nr 1292459 så er det også muligt, blot skriv til os på info@tinkuy.dk

Velkommen! Vi sender snart et velkomstbrev til dig 🙂 Du kan nu booke din første klasse eller bare kigge forbi på Badstuestræde 13 🙂 

Se alle medlemsfordelene på denne side

Du kan nårsomhelst ændre dit medlemskab.

Medlemskaber og betalinger administreres via New Circle Movement. For at ændre dit medlemskab: 

1) Login på newcirclemovement.org

2) Vælg ‘my profile’ øverst til højre, og klik på ‘memberships’

 3) Click ‘ret¨’ på New Circle Movement medlemskabet og vælg det beløb der passer til dit nye medlemskab (nb! husk at vælge det nye direkte og ikke klikke ‘cancel’)

4) Igen under ‘memberships’: Klik ‘ret’ på Tinkuy og vælg det nye medlemskab du ønsker

(Bemærk at det både er nødvendigt at ændre dit New Circle Movement medlemskab og dit Tinkuy medlemskab – ring på 22240542 eller skriv til medlem@tinkuy.dk hvis du er i tvivl om noget). 

 

Du kan nårsomhelst vælge at stoppe dit medlemskab. 

Bemærk at dine opsparede point slettes hvis du stopper dit medlemskab. Alternativt kan du ændre dit medlemskab og på den måde bevare din point opsparing. New Circle Movement har medlemskaber fra kr 54 pr md. Se ovenfor hvordan du ændrer dit medlemskab.

For at stoppe dit medlemskab: 

1) login på newcirclemovement.org

2) Vælg ‘my profile’ øverst til højre, og klik ‘memberships’ i menuen til venstre

3) Click ‘Ret’ på New Circle Movement og vælg ‘cancel’

Husk du altid kan ringe på 22240542 eller skrive til medlem@tinkuy.dk hvis du er i tvivl om noget. Vi bestræber os på at svare så hurtigt som muligt.

Når du får nyt kreditkort er det vigtigt at du informerer os om det, det er heldigvis nemt at ændre:

1) Login på newcirclemovement.org

2) Vælg ‘my profile’ øverst til højre, og klik på ‘payment’ i menuen til venstre

3) Click ‘update credit card‘

Ring til Johan på tlf 22240542, eller skriv på info@tinkuy.dk, hvis nogen spørgsmål

Afholdelse af egne workshops

Som medlem af Tinkuy kan du afholde dine egne workshops, koncerter og ceremonier. For at tilføje din aktivitet til vores kalender følg blot proceduren som beskrevet her

Afholdelse af egne workshops er fortrinsvis for kompletmedlemmer, men er der ledigt i lokalet, og har du en interessant aktivitet til vores medlemmer, så er du meget velkommen til at afholde aktiviteten med et af de andre medlemskaber. 

Har du spørgsmålet som dokumentet ikke besvarer er du velkommen til at ringe på 22240542 eller skrive til workshop@tinkuy.dk