Mission

Et trygt sted til at genskabe forbindelsen til dig selv

Tinkuy tilbyder dig et åndehul i centrum af København, hvor du kan være dig selv og dagligt praktisere aktiviteter, der hjælper dig ind mod dit indre jeg og til din naturlige tilstand af at være. Du kan deltage i aktiviteter såsom yoga, tai chi, meditation, musik og dans til en overkommelig pris.

Tinkuy er en platform, der tilbyder sine medlemmer at udfolde og udtrykke kreativitet, passion og sjælsformål i træning, workshops, koncerter mm. Tinkuy inviterer også udefrakommende til at lave inspirerende workshops.

Tinkuy hjælper dig til at genoprette forbindelsen til dig selv ved at tilbyde inspirerende aktiviteter og et trygt rum at udfolde og være i en bevidst kontakt til dit sande indre jeg.

Denne naturlige forbindelse til dit selv baner vejen til større glæde, meningsfyldthed, formål og retning – med andre ord: En stærk sjælsforbindelse, der ubesværet udtrykker din unikke gave til verden.

Når du er i forbindelse med dit naturlige og spontane selv, åbner dette op for nye, inderlige relationer og oplevelser og genopretter harmoni med naturen og hinanden.

I denne tilstand har du mere velbehag og er mere forbundet med dig selv og verden omkring dig.

Dette er Tinkuy’s mission. Læs om vores vision her