Vær med til at antænde det globale bevidsthedsskifte!

Et globalt skifte finder vej til vores bevidsthed.

En gammel måde at være på krakelerer og noget nyt skinner igennem.

I vores individuelle liv oplever vi det som en opmærksomhed på hjertet, og et bevidst fokus på den del af vores krop, som et fundament for vores nærvær, ord og handlinger.

I vores relationer ser vi det manifesteret som en gensidig støtte til udfoldelse af vores dybeste potentiale – først og fremmest vores tilstand af væren. At mødes fra hjertet understøtter blidt at sjælens kvaliteter skinner igennem.

Det tillidsbaserede samfund, der dannes af dette bevidsthedsskifte, er en manifestation af vores planets bevidsthed og ønske. Som et tillidsbaseret fællesskab er Tinkuy i resonans med hjerterytmen for Moder Jord.

Tinkuy-centrene genskaber forbindelsen til hjertet med hjælp af den faste ugentlige rytme af aktiviteter, der tilbydes i centrene.

Vores vision for fremtiden
Det første Tinkuy-center blev grundlagt i 2014 i København. Og derfra arbejder vi os frem til i 2025 at have centre i de større byer.

Hvert af centrene er crowdfunded af den globale forening New Circle Movement, hvis formål er at samle og fordele opmærksomhed, energi og penge til de projekter, som medlemmerne finder vigtigst.

Det open source system, der bruges af New Circle Movement, baner en vej for et nyt globalt økonomisk system.

Dette er Tinkuys vision.

Læs om vores mission her

For yderligere information kan du se denne præsentation på Christiansborg og her er et link til Tinkuy på youtube.